Om stallet

Stallet är beläget mycket nära Linköping city mellan Ekängen och Tallboda. Med naturen runt hörnet. Stallet har inga stora bilvägar att korsa. Det är en härligt modern, ljus och fräsch anläggning med hög standard. Vi vill att det ska vara en tilltalande och trevlig miljö för både ryttare och häst, samtidigt ska det vara lättskött och hållbart. 

Stallet har två stallbyggnader med flera boxar i båda stallen, och en spolspilta. Stallet har även en fin longer/rid/visningsvolt inomhus. I stallet finns en väl tilltagen stallgång. Boxarna i stallet har galler och skjutdörrar, automatisk vattenkopp och i stallet finns fönster med med galler i alla boxar. Spolspilta både inomhus i stallet och spolspilta/spolmöjligheter utomhus i direkt anslutning till stallet.

Det finns en genomtänkt uppvärmd servicedel med fika/relaxrum, låst sadelkammare, foderkammare, toalett, och torkrum. På övervåningen av stallet ska det inredas stort relax fikarum.

Vi månar om att stallet hålls fräscht och fint för allas trevnad.

Under början av 2024 kommer vi även kunna lägga till ytterligare en service och erbjuda enklare tvättservice för t.ex. schabrak och liners.

Vi har fantastiskt inspirerande, utvecklande, duktiga och välutbildade tränare med bra coaching som ser helheten & möjligheten och som kan hjälpa och ge dig och din häst de absolut bästa förutsättningarna. En bra lyhörd coach som tillsammans med dig kan göra en långsiktig plan för att du och din häst ska nå era mål på bästa sätt.

Viktigt i stallet är att ta hand om människor och djur så vi håller hårt på säkerheten och säkerhetstänk.

Till oss i stallet är alla välkomna du tvåbenta med en positiv attityd och med okomplicerade fyrbenta hästar som ponnys.

Du läser mer om stallet och vår policy här.