Rosendahl Hunddagis

Välkommen till Linköpings mysigaste hunddagis!

Hundarna hålls tillsammans i mindre grupper om ca 1 – 3 individer per grupp i en mysig hemmiljö. I rummen finns gott om mjuka liggplatser och i anslutning till hunddagiset finns en stor härlig rasthage där hundarna kan få möjlighet att busa tillsammans med sina rumskamrater.

chihuahua lying on white textile

Vårt hunddagis

Alla hundar är olika och vi anpassar vila, lek och promenader efter hundens individuella förutsättningar och behov. Vi vill att våra dagishundar ska vara redo för äventyr med sina ägare när dagen är slut och hundarna ges möjlighet till mycket vila i en lugn och behaglig atmosfär.

Hos oss är hundarna tillsammans i grupper om ca 1 -3 individer. Grupperna sätts ihop utifrån hundarnas storlek och personlighet. Att hundarna trivs och känner sig trygga i sina grupper är väldigt viktigt för oss och därför är vi mycket noggranna när vi väljer ut nya dagishundar. 

Hit tar du dig enkelt med bil, buss, cykel eller till fots. 

adorable animal beach canine

Din hund måste:
Vara max 65 cm i mankhöjd. 
Vara kirurgiskt kastrerad (om det är en hane)
Vara minst 6 månader gammal vid inskolningen
Trivas bra tillsammans med andra hundar
Vaccinerad
Intyga om att din hund är fullt frisk och ej varit i kontakt med några sjuka hundar
Vara försäkrad, medtag kopia på försäkringsintyg


En dagisplats kostar 3720 kr/ månad. Hunden är då välkommen alla helgfria vardagar., mellan tiderna 07-18. Vi har inga uttalade deltidsplatser utan det är du som hundägare som avgör hur frekvent du utnyttjar platsen men priset är alltid detsamma.  

Uppsägning skall ske skriftligen senast 2 månader innan, uppsägningen är alltid för hel månad med den siste som slutdatum.

För valpar (6-10 månader) tillkommer valptillägg á 1000 kr/ månad. 

Välkommen med din intresseanmälan nedan! (obs ej bindande)