Aktuellt

Här kommer information om stallet och allt som du, som ryttare, hästskötare, behöver veta just nu. Det kan vara stallinformation, information om hagar eller bokningar av paddocken. Håll dig uppdaterad här eller via vår FB-sida. Stay tuned!

Uthyres bostad & stallplats

Hyresledig från 1 maj 2023

Tillfälle vi hyr nu ut ”Stallstugan” belägen på gården, med hästarna och stallet runt hörnet. Fräscht men enklare boende, tillgång till två rum och kök, altan med solläge. Perfekt för dig en eller två personer, eller den lilla familjen, eller kanske en eller två studenter som vill dela. Stallplats kan i mån av plats erbjudas. Uthyres gärna i första hand till dig som även söker stallplats. Endast till skötsamma. Endast ca 10 minuter till Linköping City & Linköpings Centralstation. Norr om Linköping nära Saab och E4:an.

Erbjudande om stallplats

Stallplats ledig från 1 april 2023

Vi på Stall Rosendahl Hästcenter – Linköping är glada att äntligen kunna erbjuda stallplats. Läs mer här: Tjänster skräddarsys efter just dina behov för ett bekymmerslöst hästägande.

Till oss i stallet är alla välkomna du tvåbenta med en positiv attityd och med okomplicerade fyrbenta hästar och ponnys

Gratis medlemskap!

Du har väl inte missat att vi har gratis medlemskap till Rosendahl Sportryttare.

Alla är välkomna. Läs mer här och ansök om medlemskap, Vi kommer hitta på massa av roliga aktiviteter och skojiga händelser. Vad som är på gång kan du hitta här.

Hoppas du vill komma och hänga med oss.

Till oss i stallet är alla välkomna du tvåbenta med en positiv attityd och med okomplicerade fyrbenta hästar och ponnys

Konvalecent & Semester

Har du en häst som behöver extra vård eller en konvalecenthäst med skada som behöver tas om hand eller skall du åka på semester och behöver extra passning kontakta oss för upplägg så hjälper vi dig. Läs gärna mer här Vårt hästcenter ligger med närhet till E4an Norr om Linköping och vi har endast några minuter till både Mälarens Hästklinik samt Hovslagare Smedjan där Roger Träff har sin verksamhet.

Vid förfrågan om stallplats


Kul att du hittat till oss. Berätta gärna utförligt lite kort om Dig och Din häst, vilken typ av person du är, vilka önskemål om servicenivå, vilka möjligheter Du har till tex kollektiva stallpass, mål och planer du har för din häst, vilken form av inriktning, tex skogsmulle, hoppning eller dylikt, erfarenhet samt om Du tex vill vara med på de träningar som anläggningen anordnar. Det är även bra om du anger storlek på häst, mentalitet och från vilket datum Du söker plats.

Varmt välkommen!

Förfrågan om stallplats mailar du i första hand till: kontakt@stallrosendahl.se